BLI INSAMLINGSANSVARIG PÅ NY GEMENSKAP

Ny Gemenskap är en ideell medlemsförening och organisation som grundades 1968 med visionen om ett samhälle för alla. Ett inkluderande samhälle som är socialt hållbart, fritt för från fördomar, förtryck och diskriminering, där mångfald och respekt för människors olikheter råder.

Varje vardag möter Ny Gemenskap 400-500 människor med gratis mat och värdigt bemötande. Alla, oavsett bakgrund, är välkomna. Vi är ofta den sista utposten för människor i utsatthet som lever i Stockholm. Hos oss kan man få vägledning och lotsning ur sin utsatta situation.

Om tjänsten
Vi erbjuder en utmanande och utvecklande tjänst, i ett litet och engagerat team. Här får du möjlighet att använda din erfarenhet för att skapa något nytt samt genomföra dina idéer ”från ax till limpa”. Vårt kontor ligger i trevliga lokaler i Västberga Gård. Som insamlingsansvarig ska du operativt delta i arbetet med att ansökningar till alla våra nuvarande bidragsgivare samt att öka intäkterna från privatgivare. Vidare kommer du bidra med att skapa en hållbar och långsiktig insamling genom att rekrytera och söka pengar från fler stiftelser, organisationer och företag och bygga en långsiktig relation med våra givare och stöttepelare. Du är van att arbeta målinriktat, effektivt och strukturerat och du är ordningsam och kreativ. Tjänsten är en projektanställning (75% deltidstjänst) t.o.m. 31 december 2021 med goda möjligheter till förlängning. Tillträdesdatum enligt överenskommelse.
Intresserad?

Hör av dig för mer information.  Ansökan med CV och personligt brev skickas in snarast, intervjuer kommer att ske löpande under rekryteringsprocessen, skicka ansökan till jobb@nygemenskap.org senast den 19 oktober.

Har du frågor om tjänsten?

Kontakta Jan Erdholm, administrativ chef, på tel 070-55 88 210.

Comments are closed.