• Medmänsklighet i praktiken

  • Mat, vägledning och gemenskap

  • Medmänsklighet i praktiken

 

Gör skillnad med ditt arv

Med ditt arv kan du göra skillnad för hemlösa, ensamma och utsatta. Genom att inkludera Ny Gemenskap i ditt testamente lämnar du inte bara en god gärning efter dig – testamentet blir dessutom gratis att ta fram. Ny Gemenskap samarbetar med Jurio, en digital tjänst där du enkelt och under 15 minuter kan upprätta ett testamente. Du kan i din sista vilja ge ett sista bidrag som du brinner för.

Läs mer här

 

Vad är på gång hos Ny Gemenskap

Vill du ha de senaste uppdateringar om öppettider, aktiviteter och vad som är på gång hos alla våra kaféer och verksamheter ska du läsa senaste GemenskapsNytt. Du får även aktuella tider och platser för Lunch i Gemenskap som arrangeras på lördagar i olika kyrkor runt om i Stockholm. Och glöm inte att kolla in när nästa föreningsmöte är och boka in det i kalendern.

Ladda ner GemenskapsNytt #6,5 September 2023

Bildlunch i gemenskap

 

Välkommen till höstens Lunch i Gemenskap

Nästan varje lördag under terminerna serveras en avgiftsfri lunch klockan 12-14 i olika kyrkor i Stockholm genom nätverket Lunch i Gemenskap. Här bjuder vi på både gemenskap och mat. Ingen föranmälan behövs. Läs mer här.
Varmt välkommen!

Ladda ned en pdf med information om höstens tider och platser ända fram till i december 2023:
Lunch i gemenskap HT 2023

 

Ge ett bidrag till medmänsklighet i praktiken

Vi lever i ett överflödssamhälle men det kommer inte alla till del. Fortfarande finns det alldeles för många medmänniskor som av olika anledningar har fallit igenom det sociala skyddsnätet.  Ingen väljer ett liv i utsatthet men alldeles för många hamnar där. Då finns Ny Gemenskap som en fristad i nöden. Vi har sedan 1968 funnits med mat, värme, gemenskap, vägledning och aktiviteter för hemlösa, ensamma och utsatta. I stort sett varje dag, året om. Det är det vi kallar att visa medmänsklighet i praktiken. Ge ett bidrag, det kommer göra skillnad. I praktiken. Tack för ditt stöd!

 

Några av våra samarbetspartners
Några av våra samarbetspartners

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen och samla in anonym besöksstatistik. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies.

Jag samtycker.