• Ingen ska ställas åt sidan

  • Ingen ska kallas avvikande

Hej mitt vinterland...

Vintern i Stockholm lyser upp den annars så mörka årstiden för oss alla. Men för många av våra gäster blir livet mycket svårare. Och kallare.

Vi tycker att tak över huvudet en kall natt är en självklarhet för alla medmänniskor. Därför är vi involverade i flera olika projekt för att ge värme och vila till de som är hemlösa i Stockholm. Projekten heter; Vinternatt, Akutboende och Extra kalla nätter.

Du kan läsa mer om dem HÄR.

 

Vill du veta mer om vad vi gör? Prenumerera på nyhetsbrev

Du hittar allt om föreningens öppettider och aktiviteter i nya GemenskapNytt!

Trots pandemin så är det full fart på verksamheten i Ny Gemenskap. Jul och nyårshelgerna är över och vi har aldrig delat ut så mycket julkassar som vi gjort i år. Här kommer vårens första GemenskapsNytt med öppettider, fakta och annat informativt. Nu siktar vi mot en ljusare vår och att vi snart ska få mötas igen. I gemenskap. Du kan ladda ned den som pdf här (uppdaterad 19/2): Ny-Liggande A5-GemenskapsNytt #1 2021

 

Ny Gemenskap är medmänsklighet i praktiken!

Ny Gemenskap är en ideell medlemsförening som är öppen för alla. Varje dag möter vi 400-500 medmänniskor med gratis mat, dusch, tvätt av kläder och vägledning. Vi är opolitiska och religiöst obundna och har sedan starten 1968 stöttat hemlösa och socialt utsatta människor i Stockholm.

Vi samarbetar med många olika aktörer bl.a. Stockholms Stad, andra organisationer och kyrkor.

Vill du också göra skillnad?

Mer om ossStöd oss

 

Några av våra samarbetspartners
Några av våra samarbetspartners

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen och samla in anonym besöksstatistik. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies.

Jag samtycker.