Kafé Kungsholmen

Kafé Kungsholmen har stängt från och med måndag 10 januari p.g.a. smittspridningen av Covid-19. Vi håller stängt tills smittspridningen har avtagit.

 

Vill du hålla dig uppdaterad om vad som händer på Västberga och våra kaféer? Läs Gemenskapsnytt! Ladda ned den här: GemenskapsNytt #1 Januari 2022

Varmt välkommen måndagar, onsdagar och fredagar kl 13-17.

Nu har Ny Gemenskap öppnat eftermiddagskafé för alla och det är ett samarbete med föreningen Den Öppna Dörren. Tanken är att du ska kunna ta en fika, en smörgås eller något annat gott och få hjälp med olika praktiska frågor. Om du vill. Mötet och gemenskapen står i centrum. Vi kommer dessutom erbjuda vägledning mot framtiden, hjälp med myndighetskontakter, digitala frågor, juridik, allmän rådgivning men framförallt gemenskap. Alla är välkomna.

Vi kommer ha öppet mellan kl 13-17 måndagar, onsdagar och fredagar varje vecka. Adressen är John Ericssonsgatan 11. Buss 61 i riktning västerut stannar på John Ericssongatan. 5-10 minuters promenad från T-banestationerna Fridhemsplan och Rådhuset.

Vi uppmärksammades också av lokaltidningen Mitt i som skrev en fin artikel om verksamheten, Den kan du läsa här.

Har du frågor eller vill bidra så hör av dig till Jonas Stadling på mail jonas.stadling@nygemenskap.org.

Kontaktperson på Den Öppna Dörren är Susanna Lidwall som nås på stockholm@denoppnadorren.se. Här kan du läs mer om Den Öppna Dörren.

Och om du vill bidra med pengar kan du göra det här: