Stöd oss

Vill du göra skillnad? Vill du kämpa för en medmänskligare värld? Brinner du för att göra världen lite bättre? Då ska du stödja oss. Det finns många sätt.

NY GEMENSKAP är en ideell förening som är öppen för alla. Vi är politiskt och religiöst obundna och har sedan starten 1968 hjälpt hemlösa och socialt utsatta medmänniskor med mat, stöd och gemenskap. Här nedan har du sju olika sätt att stötta oss. Vad passar dig bäst?

Stöd vårt arbete

Ingen summa är för liten. Alla bidrag gör nytta i vår verksamhet. Och du kan alltid vara trygga med att ditt bidrag gör nytta. Vi har ett 90-konto hos Svensk Insamlingskontroll vilket innebär att de årligen kontrollerar att insamlingen sköts på ett etiskt och ansvarsfullt sätt och att pengarna går till ändamålet (minst 75% av de totala intäkterna) utan oskäliga kostnader (högst 25% av de totala intäkterna). Du ska som givare aldrig känna dig lurad.

Ge en gåva

Ge en gåva

200:- räcker till 15 portioner frukost. Varje dag serverar vi 400-500 portioner till behövande. Minst. Dina pengar gör stor skillnad. På riktigt. Vi finns när behovet är som störst.

Läs mer

Bli månadsgivare

Bli månadsgivare

Som månadsgivare hjälper du till att långsiktig bygga upp trygg och stabil verksamhet i Ny Gemenskap. Du vet att ditt bidrag gör konkret nytta och du alltid är välkommen till Västberga Gård eller något av våra kaféer.

Läs mer

Företag

Företag

Vi tycker mer om ordet stöttepelare än ordet sponsor även om de är snarlika. En stöttepelare för oss är ett företag, organisation eller liknande som delar våra värderingar och som också vill bidra till ökad medmänsklighet och tillit i dagens stressade och pressade samhälle.

Läs mer

Bli medlem

Bli medlem

Ny Gemenskap är en ideell organisation som lever och utvecklas med och tack vare sina medlemmar. Hjälp oss bygga en medmänskligare värld. Gör skillnad. Bli medlem du också. Det är kostnadsfritt.

Läs mer

Bli volontär

Bli volontär

Som volontär gör du konkret skillnad. På riktigt. Våra volontärer är till en stor del ryggraden i Ny Gemenskap. De ger ökad kraft till verksamheten med sitt engagemang, sin energi och sin kreativitet.

Läs mer

Artister

Artister

Ny Gemenskap ger både kroppen och själen näring och hopp. Musik, kultur och gemensamma upplevelser gör att vi kommer närmare varandra och bygger gemenskap.

Läs mer

Köp boken om oss

Köp boken om oss

Boken Medmänsklighet – vägar till en ny gemenskap berättar om de ideella rörelsernas arbete tillsammans med människor i utsatthet och för ett samhälle där ingen ställs utanför.

Läs mer