Gåva vid begravning till välgörenhet

Att ge gåvor till välgörenhet i samband med begravningar är en vacker gest som visar omtanke och stöd till minnet av den avlidna.

Blommor är vackra men livslängden är kort. En gåva till Ny Gemenskaps verksamhet kan göra skillnad länge. En gåva vid en begravning blir som en hyllning till livet och framtiden. En gnutta hopp och ljus som varar.

Låt gåvan till välgörenhet vid begravningen få en djupare innebörd

Istället för att ge blommor eller andra traditionella gåvor vid begravningen så kan man välja att donera pengar till en välgörenhetsorganisation som var betydelsefull för den avlidna eller som arbetar för någonting som engagerade denna/denne djupt. Och en gåva till Ny Gemenskap blir en garanti för att pengarna når fram till behövande. Något som inte minst vårt 90-konto visar. Du kan känna dig trygg i att gåvan gör nytta. På riktigt.

Genom att ge en gåva till välgörenhet så får du möjlighet att hedra minnet av den avlidna genom att hjälpa andra och göra en positiv skillnad i samhället.

Hur kan man ge en gåva vid begravning till välgörenhet?

Många välgörenhetsorganisationer har specifika minnesfonder där man kan göra donationer i någons namn.
Kontakta oss på Ny Gemenskap om du känner att ett djupt arbete för hemlösa och behövande motsvarar den avlidnas engagemang och intressen bäst. Vi hjälper dig ta reda på hur du bäst ska gå tillväga.

Det är viktigt att kommunicera denna önskan till de närstående eller genom att inkludera informationen i dödsannonsen.

Skapa en positiv inverkan i den avlidnas namn

Att ge gåvor till välgörenhet i samband med begravningar kan både ge tröst och mening i en svår tid och bidrar samtidigt till att stödja viktiga ändamål och hjälpa utsatta människor.

Genom att samla in pengar till välgörenhet så kan man hedra minnet av den avlidna på ett sätt som är såväl värdigt som meningsfullt och skapa en varaktig positiv inverkan i deras namn.

Stöd Ny Gemenskaps arbete som gåva vid begravning

Att stötta Ny Gemenskap med en gåva vid begravning är att stödja vårt långsiktiga välgörenhetsarbete med en djup medmänsklig gärning.

Vi på Ny Gemenskap är djupt tacksamma för alla som tar sig tid att tänka på vårt engagemang och långsiktiga arbete för hemlösa och andra utsatta människor.

Du kan stötta oss i vårt arbete genom att välja att ge en gåva vid begravning.

HUR KAN JAG BIDRA PÅ RIKTIGT?

Frågor och svar om att ge gåvor till välgörenhet vid begravningar

Några av våra samarbetspartners