Testamente

Vill du att ditt testamente går till ett mänskligare samhälle?

Stöd hemlösa i ditt testamente

Vill du att ditt testamente ska göra skillnad för hemlösa, ensamma och utsatta människors liv? Genom att skriva in Ny Gemenskap i ditt testamente hjälper du oss att fortsätta vårt viktiga arbete och ditt testamente blir dessutom kostnadsfritt att ta fram. Hemlösheten ökar i Stockholm och där är Ny Gemenskap en viktig aktör som erbjuder gratis mat, stöd, vägledning att ta sig ut sin situation, värme och en stund i gemenskap. Du kan i ditt testamente ge ett sista bidrag till en fråga som du brinner för!

en kvinnlig gäst på ny gemenskap västberga gård

Ny Gemenskap samarbetar med den juridiska digitaltjänsten Jurio. På deras hemsida kan du upprätta ett testamente på under 15 minuter – var och när det passar dig. Och bäst av allt, när du inkluderar Ny Gemenskap i din sista vilja blir hela testamentet gratis! Beroende på din situation kan du välja mellan att donera en fast penningsumma, fonder, aktier eller till och med hela eller delar av ditt totala arv. Vi garanterar att din donation kommer att göra skillnad i praktiken för utsatta människor då vi har ett 90-konto som innebär att minst 75% går till ändamålet.

Att skriva ett testamente med Jurio är enkelt och smidigt. Det enda du behöver göra är att svara på frågor i deras digitala formulär och sedan signera det inför två vittnen. Har du redan ett testamente sen tidigare men vill ändra det?  I det nya testamentet du skapar med Jurio framgår det att nya ersätter det gamla, så att det inte råder tvivel om vad din önskan är.

Ta kontroll över din framtid och skapa ditt testamente idag!  Genom att skriva in Ny Gemenskap i ditt testamente gör du en viktig insats för medmänskligheten. Klicka här för att komma igång

HUR KAN JAG BIDRA PÅ RIKTIGT?

Frågor och svar om donationer

Några av våra samarbetspartners