Trio på ny gemenskap banner ge en gåva

Ge en gåva – ge med hjärtat till Ny Gemenskap

En man och en volontär på ny gemenskap som håller en smörgåsbricka. Ge en gåva och göra skillnad

Din gåva gör stor skillnad för utsatta, hemlösa och ensamma.

Utsattheten i Stockholm är stor. Att leva som hemlös, vara ensam eller på annat sätt lida nöd är inte lätt. Din givmildhet behövs extra mycket just nu. 200:- räcker till 15 portioner frukost. Varje dag serverar vi 400-500 portioner till behövande. Minst. Dina pengar gör stor skillnad. På riktigt. Vi finns där och när behovet är som störst. Och vi garanterar att din gåva når fram. Vårt 90-konto är beviset. Vi redovisar årligen för Svensk Insamlingskontroll att minst 75% av det som samlas in går direkt till behövande.

Tack för din gåva. Tack för att du bryr dig.❣️

Gåvobrev

Att ge en gåva är en medmänsklig handling är ett tecken på omsorg och empati. Ingen kan göra allt men alla kan göra något. Ett gåvobrev gör din gåva mer tydlig och den manifesteras på ett trevligt sätt. Om du väljer att skänka pengar genom att välja något av våra gåvobrev så kommer du också få ett fint digitalt minnesblad där du själv fyller i en hälsning och ditt namn.

Du kan idag välja mellan:

1. Minnesgåva
2. Julgåva
3. Högtidsgåva
4. Företagsgåva

Vad passar dig? Vad du än väljer kommer du göra skillnad. På riktigt.

medmänskligt trio på ny gemenskap som önskar att du kan ge en gåva
Minnesgåva

Minnesgåva

Hedra minnet av en närstående genom en minnesgåva. Du får ett fint digitalt minnesblad där du själv skriver in en sista hälsning. Gåvan bidrar till att hemlösa, ensamma och utsatta kan få mat, stöd, värme och gemenskap. Det vi kallar medmänsklighet i praktiken. Stort tack för ditt bidrag!

Från 200 kr

Allt går direkt till behövande.

Julgåva

Julgåva

Önska någon en riktigt God Jul med en julklapp som värmer. Du får ett fint digitalt gåvobrev där du själv fyller i en hälsning. Gåvan bidrar till att hemlösa, ensamma och utsatta kan få mat, stöd, värme och gemenskap. Det vi kallar medmänsklighet i praktiken.
Stort tack för ditt bidrag!

Från 200 kr

Allt går direkt till behövande.

Högtidsgåva

Högtidsgåva

Fira någons födelsedag, dopdag, konfirmation eller annan högtid med en gåva som värmer. Du får ett fint digitalt gåvobrev där du själv fyller i en hälsning. Gåvan bidrar till att hemlösa, ensamma och utsatta kan få mat, stöd, värme och gemenskap. Det vi kallar medmänsklighet i praktiken.
Stort tack för ditt bidrag!

Från 200 kr

Allt går direkt till behövande.

Företagsgåva

Företagsgåva

Vill ert företag stödja vår verksamhet? Köp vår företagsgåva och få ert namn tryckt på ert digitala gåvobevis. Gåvan bidrar till att hemlösa, ensamma och utsatta kan få mat, stöd, värme och gemenskap. Det vi kallar medmänsklighet i praktiken.
Stort tack för ditt bidrag!

Från 200 kr

Allt går direkt till behövande.

HUR KAN JAG BIDRA PÅ RIKTIGT?

Frågor och svar om gåvor till välgörenhet

Några av våra samarbetspartners