Skänka pengar med swish till välgörenhet

Att skänka pengar med Swish till välgörenhet är en snabb, trygg och smidig metod. Trygghet och stabilitet är viktigt för Ny Gemenskap och alla våra gäster. Genom att använda Swish-appen så kan du enkelt överföra pengar till olika välgörenhetsorganisationer genom att ange deras Swish-nummer.
Det ger en flexibilitet i att stödja olika ändamål och Ny Gemenskap kan snabbt hjälpa behövande. Något som blir allt viktigare.

Skänka pengar swish: Hur snabbt når pengarna fram?

När du skickar pengar med Swish sker överföringen i realtid. Att skänka pengar med Swish är kort sagt ett både tryggt och bekvämt sätt att bidra till samhället och göra en positiv skillnad med bara några få knapptryckningar!

Det innebär att pengarna når mottagarens konto omedelbart efter att du bekräftat transaktionen. Detta gör att vi på Ny Gemenskap kan få tillgång till de donerade medlen snabbt och effektivt.

Pengar är ju egentligen bara något symboliskt. Om inte tilliten finns för pengasystemet så skulle världen inte fungera. Ny Gemenskap ser pengarna som medel för att kunna bedriva en verksamhet som gör skillnad för utsatta och behövande.

Pengagåvor är alltså inte ett sätt att döva sitt samvete. Att ge en allmosa. En pengagåva är en medmänsklig handling, ett sätt att bry sig, ett sätt att göra världen lite bättre. Det är både viktigt och vackert.

Ny Gemenskap har sedan åt 1968 arbetat för ett inkluderande samhälle där våra mötesplatser ska vara trygga, varma och bejaka mångfald och respektera människors lika värde. Mötesplatser som ger hopp och är meningsfulla. Hos oss kan personer med olika erfarenheter och bakgrund tillsammans skapa en Ny Gemenskap.

QR kod Ny Gemenskap

Frågor och svar om hur man skänker pengar med Swish

Hur fungerar det att skänka pengar med Swish?

För att skänka pengar med Swish så behöver du ha en Swish-app installerad på din mobil.

  • Du väljer sedan att skicka pengar och anger mottagarens Swish-nummer
  • Efter det väljer du summan du vill skänka och bekräftar överföringen med din säkerhetskod
  • Pengarna överförs omedelbart till mottagarens konto

Det är en enkel och snabb metod för att bidra till Ny Gemenskap med hjälp av din mobiltelefon.

Gränser för hur mycket man kan donera med Swish

Skänk pengar med Swish till välgörenhet – enkelt, smidigt och säkert. 
Det finns dock en gräns för hur mycket man kan skänka till Ny Gemenskap med Swish per vecka, som ett skydd för att man skulla råka knappa in en nolla för mycket.

  • För privatpersoner så är gränsen vanligtvis 50 000 kronor per vecka
  • För företag så är gränsen oftast 150 000 kronor per vecka

Detta kan dock variera beroende på bank och individuella avtal.

Några av våra samarbetspartners