Skänka pengar – välgörenhet som skapar gemenskap

Skänka pengar till någon i verklig utsatthet bidrar till att kunna förändra deras liv och ge dem hopp inför framtiden. Hos Ny Gemenskap kommer din gåva att användas på ett omsorgsfullt sätt för att stödja de mest behövande – på riktigt! I en kall värld är en pengagåva en medmänsklig varm handling som gör världen lite bättre.

Att skänka pengar kan göra en stor skillnad

Genom att ge en pengagåva hos Ny Gemenskap kan du verkligen göra en betydande och livsavgörande skillnad för dem som behöver det som mest.
Ditt ekonomiska bidrag har kraften att skapa ljus och hopp i tillvaron för människor i utsatta situationer och bidrar till ett bättre samhälle.

Med din omsorgsfullt skänkta summa kan vi tillsammans göra stordåd och främja välgörenhetens magiska krafter.

Varje krona du donerar sätter igång en kedjereaktion av positiv förändring och möjliggör för oss att erbjuda stöd, resurser och möjligheter till dem som kämpar. Och du ska veta att vårt 90-konto är din garanti för att pengarna används rätt och går till de behövande. Bakom 90-kontot så finns organisationen Svensk Insamlingskontroll som årligen godkänner och kontrollerar att minst 75% av gåvorna går till de behövande. I Ny Gemenskaps fall är det oftast mer än 90%.

Var med och skapa en hållbar och meningsfull inverkan genom att öppna ditt hjärta och plånbok för de som behöver det som mest. Tack för ditt deltagande och för att du bryr dig.

QR kod Ny Gemenskap

Frågor och svar om att skänka pengar till välgörenhet

Har du skänkt pengar till välgörenhet och undrar hur de egentligen används?

När du generöst skänker pengar till vår välgörenhet förstår vi att det är naturligt om du undrar hur dina bidrag faktiskt används.

Vi förstår vikten av transparens och vill gärna dela med oss av hur vi använder dina pengar för att skapa en verklig positiv inverkan.
Varje gåva spelar en avgörande roll i att främja vårt arbete och göra skillnad i människors liv.

Dina pengar kan användas för att tillhandahålla livsviktiga resurser som mat, boende, medicinsk vård och utbildning till de som behöver det som mest.

På Ny Gemenskap så ser vi verkligen till att alla bidrag når till rätt plats dvs de går oavkortat till att hjälpa de som är mest utsatta just nu.
Genom att skänka pengar ger du en hjälpande hand till våra hemlösa i Stockholm med en möjlighet till hopp och förändring för dem som kämpar, tack! 

Vill du skänka pengar till välgörenhet?

Varje gåva, oavsett storlek, gör en betydande skillnad och hjälper oss att fortsätta vårt arbete med att erbjuda stöd, trygghet samt möjligheter till dem som behöver det som mest.

Vi på Ny Gemenskap är otroligt tacksamma för varje gåva som kommer in och vi vet att de kommer göra sillnad.

Ny Gemenskap – där dina skänkta pengar garanterat hjälper

Vi är stolta över att garantera att varje krona du skänker kommer att användas direkt till att förbättra livssituationen för utsatta människor.

Vårt 90-konto är din garanti för att pengarna används rätt och går till de behövande. Bakom 90-kontot så finns organisationen Svensk Insamlingskontroll som årligen godkänner och kontrollerar att minst 75% av gåvorna går till de behövande. I Ny Gemenskaps fall är det oftast mer än 90%.

Dina skänkta pengar kommer att gå till att tillhandahålla nödvändiga resurser, stödja program och projekt som syftar till att möta grundläggande behov, erbjuda utbildning och träning, och skapa en meningsfull och varaktig förändring i samhället.

Varmt välkommen att kontakta oss på Ny Gemenskap om du vill skänka pengar.

Några av våra samarbetspartners