Socialjouren i Stockholm – för hemlösa och utsatta

Socialjouren i Stockholm är en av de aktörer som Ny Gemenskap samverkar och samarbetar med. Vi är ingen isolerad ö och vi vet att vi inte kan göra allt. Det är därför vi har och odlar många och goda kontakter med både offentliga och privata aktörer som t.ex. Stokcholm Stad, församlingar, Stadsmissionen och Röda Korset. Tillsammans blir vi starkare och kan stötta fler.

Socialjouren i Stockholm arbetar dedikerat för att hjälpa hemlösa människor i staden. Genom sitt arbete så erbjuder Socialjouren en rad viktiga tjänster och stöd för att adressera hemlöshetens utmaningar.

Vad kan Socialjouren i Stockholm hjälpa till med?

Socialjouren Stockholm erbjuder akut boende och hjälp med att hitta långsiktiga boendelösningar för hemlösa i Stockholm. De tillhandahåller även mat, kläder och hygienartiklar för att möta de omedelbara behoven.

Därutöver så erbjuder socialjouren rådgivning, stöd och vägledning för att hjälpa människor i Stockholm att komma ur hemlöshet.

Socialjouren: Hjälp hemlösa Stockholm

Socialjouren samarbetar självklart också med andra organisationer, däribland oss på Ny Gemenskap, och myndigheter för att säkerställa att de hemlösa får allt det stöd som de behöver.

Genom att erbjuda en trygg och tillgänglig miljö, samt en hjälpande hand under svåra tider, så gör Socialjouren i Stockholm en viktig insats för att hjälpa hemlösa och förbättra deras livssituation.

QR kod Ny Gemenskap

Frågor och svar om Socialjouren i Stockholm

Vad kan man som hemlös få hjälp med från Socialjouren?

Den som är hemlös i Stockholm kan förvänta sig att få hjälp med akut boende, mat, kläder och rådgivning från Socialjouren.
Socialjouren strävar efter att möta de mest grundläggande behoven hos de hemlösa och skapa en trygg miljö där de kan få stöd och vägledning för att förbättra sin livssituation.

Ny Gemenskap och Socialjouren i Stockholm

Vi på Ny Gemenskap har ett nära samarbete med Socialjouren Stockholm i vår gemensamma strävan att nå ut till hemlösa och andra som lever i utanförskap och utsatthet.

Några av våra samarbetspartners