Öppen verksamhet

Den öppna verksamheten på Västberga Gård är som en stor och generös famn. Dels har vi den den dagliga verksamheten där vi erbjuder våra gäster mat, värme och gemenskap. Dels har vi ett brett utbud med olika kulturprogram och gruppverksamheter. Och mycket annat.

Vackra Västberga Gård är centrum för vår verksamhet. Hit flyttade vi från Kammakargatan år 2012. Här möter vi våra gäster med mat, respekt och gemenskap. Här finns möjligheter till dusch, tvätt och kläder. Här finns varma hjärtan och lyssnande öron.

Här finns möjlighet till stödjande samtal och konkret hjälp för att ta sig vidare. Här kan man få träffa läkare, kuratorer och experter från socialtjänsten. Här uppträder artister och här finns olika kulturprogram och gruppverksamheter.

ÖPPETTIDER

Frukost måndag-fredag kl 9-10
Dusch, tvätt, kläder för hemlösa måndag-fredag kl 9-12

Måndag, tisdag, onsdag, fredag 9.00-14.00
Lunch serveras  för 15 kr kl 12-13.

Torsdag 9.00-12.00
Gratis brunch kl 9-11.30

OBS! Stängt på lördagar

Söndagar kl 12-15

Lunch för 20 kr kl. 12-14
Musikprogram kl. 13.30

KAFE NORRMALM

AKTIVITETER
Måndagar:
Bingo kl. 13.oo

Tisdagar:
Möjlighet att träffa läkare en gång i månaden.

Onsdagar
Konstgrupp kl 10-13.30

Fredagar:
Herklippning i mån av tid kl. 10-12
Textilgrupp kl. 10-13.30
Musik och/eller aktiviteter med musik som tema kl. 13.00

Ny Gemenskap har från starten 1968 alltid erbjudit verksamhet för både kropp och själ. Mat, värme och gemenskap är viktiga basala behov som är en grund för vår verksamhet. Men själen behöver också näring.

Musik, kultur och sång har alltid varit en stor del av Ny Gemenskaps erbjudande. Men vi firar också olika högtider tillsammans. Jul, påsk och midsommar i gemenskap är några av årets hållpunkter. Ibland gör vi utflykter till skärgården eller historiska platser.

Har du förslag och idéer? Bli medlem och bidra med dina tankar och förslag. Medlemsskapet är kostnadsfritt och det är tillsammans som vi utvecklar verksamheten.

Vill du bli medlem? Vill du göra skillnad? Läs mer här.

Vill du ge ett bidrag eller bli månadsgivare? Här har du fler alternativ som gör skillnad.

HUR KAN JAG BIDRA PÅ RIKTIGT?

Några av våra samarbetspartners