Öppen verksamhet

OBS! På grund av de nya coronareglerna måste vi tyvärr begränsa antalet personer som får släppas in samtidigt på Västberga Gård.

OBS! Gruppverksamheterna är inställda tillsvidare. 

Den öppna verksamheten på Västberga Gård är som en stor och generös famn. Dels har vi den den dagliga verksamheten där vi erbjuder våra gäster mat, värme och gemenskap. Dels har vi ett brett utbud med olika kulturprogram och gruppverksamheter. Och mycket annat. Tyvärr måste vi tillfälligt pausa den öppna verksamheten men räknar med att komma igång så fort som möjligt när coronabegränsningarna tillåter. Håll ut!

Vackra Västberga Gård är centrum för vår verksamhet. Hit flyttade vi från Kammakargatan år 2012. Här möter vi våra gäster med mat, respekt och gemenskap. Här finns möjligheter till dusch, tvätt och kläder. Här finns varma hjärtan och lyssnande öron.

Här finns möjlighet till stödjande samtal och konkret hjälp för att ta sig vidare. Här kan man få träffa läkare, kuratorer och experter från socialtjänsten. Här uppträder artister och här finns olika kulturprogram och gruppverksamheter.

På grund av Covid-19  är verksamheten reducerad på Västberga gård. Vi avvaktar coronaläget och hoppas kunna återgå till ordinarie öppettider, kulturprogram och gruppverksamheter så fort som möjligt. Håll ut!

 

VÅRENS ÖPPETTIDER

Måndag–Fredag kl 9-14.00

Dusch, tvätt och kläder för hemlösa kl 9-12

Frukost inomhus och vi följer coronarestriktionerna vad det gäller antal samtida besökare.

Lunch inomhus för 20 kr kl 12-13.15.
Vi följer coronarestriktionerna vad det gäller antal samtida besökare.


Avhämtning av matlådor för 10 kr från fönstret vid
huvudentrén kl. 12-13

Lördag kl 9-12.30

I första hand gäller dusch, tvätt och kläder för hemlösa kl 9-12.
Vi följer coronarestriktionerna vad det gäller antal samtida besökare.

Söndagar kl 12-14

Lunch inomhus för 20 kr. Vi följer coronarestriktionerna vad det gäller antal samtida besökare.

Avhämtning av matlådor för 10 kr från fönstret vid
huvudentrén kl. 12-14

Vill du ha händelser och öppettider på papper? Ladda ned information här. (Uppdaterad 19/2): Ny-Liggande A5-GemenskapsNytt #1 2021


Ny Gemenskap har från starten 1968 alltid erbjudit verksamhet för både kropp och själ. Mat, värme och gemenskap är viktiga basala behov som är en grund för vår verksamhet. Men själen behöver också näring.

Musik, kultur och sång har alltid varit en stor del av Ny Gemenskaps erbjudande. Men vi firar också olika högtider tillsammans. Jul, påsk och midsommar i gemenskap är några av årets hållpunkter. Ibland gör vi utflykter till skärgården eller historiska platser.

Har du förslag och idéer? Bli medlem och bidra med dina tankar och förslag. Medlemsskapet är kostnadsfritt och det är tillsammans som vi utvecklar verksamheten.

Vill du bli medlem? Vill du göra skillnad? Läs mer här.

Vill du ge ett bidrag eller bli månadsgivare? Här har du fler alternativ som gör skillnad.