Volontär hos Ny Gemenskap!

Volontär hos Ny Gemenskap – gör en meningsfull insats för människor i behov. Som volontär får du möjlighet att stödja hemlösa och bidra till att skapa positiva förändringar. Du kan delta i olika aktiviteter och projekt, såsom gemenskapsaktiviteter, workshops, mentorprogram eller andra initiativ som främjar inkludering och stöd.

Genom ditt engagemang kan du göra en verklig skillnad i människors liv och bidra till att minska utanförskap. Ta del av vår volontärsgemenskap och bli en del av förändringen idag!

Många olika sorters volontärarbete på ny Gemenskap

Bli volontär hos Ny Gemenskap och gör en meningsfull insats för människor i behov.

Som volontär får du möjlighet att stödja hemlösa och bidra till att skapa positiva förändringar. Du kan delta i olika aktiviteter och projekt, såsom gemenskapsaktiviteter, workshops, mentorprogram eller andra initiativ som främjar inkludering och stöd.

Genom ditt engagemang kan du göra en verklig skillnad i människors liv och bidra till att minska utanförskap. Ta del av vår volontärsgemenskap och bli en del av förändringen idag!

QR kod Ny Gemenskap

Frågor och Svar kring ny Gemenskap:

Vad krävs som volontär i ny Gemenskap?

För att bli volontär hos Ny Gemenskap krävs engagemang, empati och respekt för andra människors situation. Du bör vara över 18 år och ha en vilja att bidra till att minska utanförskap. Beroende på uppdraget kan det finnas specifika krav, som till exempel språkkunskaper eller erfarenhet inom ett visst område. Vissa uppdrag kan också kräva en utbildning eller utvärdering innan du blir godkänd som volontär. Det är viktigt att vara pålitlig och följa Ny Gemenskaps riktlinjer och policyer.

Vi behöver alltid nya personer som vill bli volontär

Om du vill bli volontär, tveka inte att höra av dig. Särskilt till vår Söndagsverksamhet i Västberga behöver vi volontärer men även till andra verksamheter som våra Kaféer.  Du är varmt välkommen att kontakta oss som volontär!

Några av våra samarbetspartners